happy blissful birthday to my forever bestie :)

happy birthday to u.
happy birthday to u.
happy birthday to dayanggggg~~
happy birthday to u~~
*nyanyi dengan nada yang mendayu2*


siyes sengal gile pic ni. kahkah!


Dr. dayang, kau da 19 tahun. suda tue. wink2! 

so, sempena birthday kau ni aku nak wish selamat selamat selamat hari jadi/hari tua/hari lahir dan hari hari yang sewaktu dengannya. kihkih. selamat menyambut hari jadi di perantauan. aku tau kau sedih sebab jauh dengan aku. oke, perasan lebey, haha. da lame kite x sambut birthday same2. agak agak da 4 tahun da kot. hmm. xpe, the day will come :)) 

aku xsabar nak tunggu kau balik bulan 12 ni. hope kite bole overnite kat rumah aku atau kau oke. ala ala sleepover lah. hehe. & tunggu hadiah daripada aku. & juge hadiah daripada kau untuk aku. bhahaha :P

i miss u soo much lah .
:')

p/s: sory lambat post. baru ade mase, huu


READ MORE - happy blissful birthday to my forever bestie :)

open house at munirah's.

oke, openhouse ni berlangsung pada 21 haribulan hari tu. gile lame kn? baru sekarang nak post. kahkah. dasar pemalas tahap... tataw lah tahap ape dah. okeh2, back to the topic. muni jemput kitorang satu kelas pegi rumah die. tapi malangnye hanye 16 saje yang pegi daripada 20 orang. xcukup korum lagik. tp xpe, asalkan meriah.

so, kitorang pegi dengan 3 kereta, semuanya kete kecik2 comel lote je. kancil, kelisa & viva. bhahaha. kancil & viva muat 6 orang n kelisa 5 orang. memang gila sendat. nak jimat punye pasal kan. yela, klu naek taxi, mau habes puluh2. huhu.

bila sampai je, terase amatlah kagum melihat rumahnya yang seperti rumah agam. wahhh! oke, hiperbola jeh! tapi seriously cantek nak mampos rumahnye. compound die sangat luas, & of coz la rumahnye pon boleh tahan besar. rugi x snap pic rumah die, hmmm -.-

oke, sudah sampai mase menjamu mata anda dengan pic2 yang menarik. yeah ! oke sangat poyos-.-

My Photos | Bella~

sebelum bertolak. me+eva (:

My Photos | Bella~

first pic, adik muni yang superb nakal :P

My Photos | Bella~

ni namenye meronggeng dengan almari besau. bhahaha

My Photos | Bella~

me (n_n)

My Photos | Bella~

kami gadis melayu yang ayu. wawawa

My Photos | Bella~

jadi hyper lepas balik. kihkih 

ohh, kualiti gambar sangatlah x best. xpe, tunggu aku beli DSLR baru gambar jadi debommm! fuhh, angan angan xnak kalah :P soo, thax to muni and family sebab sudi jamu kitorang makan. sesungguhnya aku memang suka makan free, heeeee :)) 

&& acar buah itu sangatlah sodap. yummm! 






READ MORE - open house at munirah's.

Day 7 !

Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you



he changed my life.
he changed my fashion sense.
he changed my view towards others.
he made me think out of the box more than once.
he made me love him with all my life.
he made me remember him all the time.
he made me cry a lot.
he made me laugh out of his stupid jokes.
he made me annoyed always.
he made me angry sometimes.
he cares for me all the time.
he cried because of me once.

& because of that ;

i madly in love with him <3




READ MORE - Day 7 !

Day 6 !

Day 06- Favourite super hero and why


*i've been neglecting this challenge i know i know -.- sekarang baru terasa nak sambung balik, kekekeke


favourite superhero ya? ummm, what aaaa? aku pon xtaw aku suka superhero yang mana. let me think~~~~ okeh, aku rasa aku suka spiderman kott. yahh! SPIDERMAN. sebabnye die nampak macam best jeh. haha. die bole keluarkan die punye web ikut tangan die dengan menekan saja pergelangan tangannye. cool kan? plus heronye pon sangat cute. tobey maguire~ awwww <3 oke gedik suda.




our friendly neighbourhood spiderman.

ouh tobey maguire.


alangkah bestnye dapat bercinta di atas spider web sambil memandang ke langit. awwww <3


ohh aku xingat aku da tengok spderman 4 ke belom. adoiii ~


READ MORE - Day 6 !

Plus Size Dresses

Elegant Dresses
Simple Dress Party
Simple and Beauty Dress
Luxury Dress
Elegant Dress for Party
All About Black Dress Model
Plus Size Wedding Dresses
Red Plus Size Dresses
Plus Size Dresses Fashion
READ MORE - Plus Size Dresses

Bridesmaid Dresses

Elegant Blue Bridesmaid Dresses
Black and Pink Bridesmaid Dresses
All Colors and Models from Bridesmaid Dresses
Summer Bridesmaid Dresses
Beautiful Black Bridesmaid Dresses
Elegant Bridesmaid Dresses Party
Purple Bridesmaid Dresses
All Models from Black Bridesmaid Dresses
Simple Brown Bridesmaid Dresses
All About Bridesmaid Dresses
Ugly Bridesmaid Dresses Party
READ MORE - Bridesmaid Dresses

Oscar Dresses

Miley Cyrus 2009 Oscars
Elegant Oscar Dresses
Penelope Cruz
White Oscar Dresses
Best Oscar Dresses 2009
Oscarss JP
Red Black
Oscars Garner Cotillard
Sims Oscar Gown
Angelina Jolie Oscar Dresses
READ MORE - Oscar Dresses

pictures of raya.

huahuahua. baru nak letak gambar raya ye. xpe2, masih dalam bulan raya, so, xkesah la nak letak bile pong. so enjoy your view.


di pagi raya.i love that shoes but.......



only bro.



bajet ceo syarikat x pon pengetua sekolah. bhahahaha



girl siblings.



adik aku yang paling degil. -.-



baju raya kedua - batik sutera. super duper likeeee!



sebelum balek ke besut. suke sangat pic ni tatau lah nape -.-

pic raya tahun ni sangat sangat sikit. pic family pon x ambik tahu x ! hohh, sangat pelik bukan. rase macam x complete kalau x ambik pic family -.- haihh. 
READ MORE - pictures of raya.

lalalalalala.

tidakkah anda rasa blog aku makin lame makin bosan? hahh! aku taw da. tuh sebab xda sape berminat nak jenguk blog aku da. tengok stats, alahaii sikit nye orang view. podaahh! salah aku jugak, sape suruh x post ape2. kan kan?

oke oke, aku rase nak tukar gaya penulisan lah. sebelum ni aku buat paragraph kt tengah rite. and now, aku nak buat paragraph yang macam biasa pulak. rase menarik lagi x nak bace? menarik x menarik x? ohh katakan yaaa ! ok cukup *__*

&& aku janji nak post cerita pasal raye rite. emm, aku post pictures je lah. bole jugak kan kan? bole la bole la~ hahahaha. apasal tergedik pulak ni ! erkk! well, pictures tells u million of stories rite. so, i'll post it afterwards.

ermm, pasal nuffnang pulak. aku pon amatlah pelik bin ajaib apasal lah iklan selalu x keluar kat blog neh? kenape kenape? would someone explain me why. ade orang kate nuffy ni suke tido pade waktu yang x sepatutnye. cehh, memang x patut. aku x puas hati betol lah. aku yang da lame berkecimpung dalam dunia blogging (agaklah) ni baru je dapat RM ..... ok itu rahsia, nak beli nasi lemak pon x lepas taw. padahal ade sorang jiran bilik sebelah aku ni, kire baru la jugak berblogging, dah dapat lebih RM 10 dah ! adakah ini adil. i hate nuffnang ! grrrr -.-

okeh okeh, cool bella cool. persetankan hal nuffnang ituw. lagi aku cakap lagi sakit hati. em, rase macam da banyak da aku membebel ni. korang nak bace ke pon. aku rase 50/50 kot. huuu~

oke la, bai ~


READ MORE - lalalalalala.

Banned Beauties Banned dance team

Red Foxes Dance Team has been banned from performing during FIBA World basketball championship 2010 where Muslim countries will take part. Their onstage dresses have been claimed to be too provocative by the audience.

12

22

32

41

51

61

71

81

9

10

111

VEDAT YANGIN

13

14

15

17

18

20

READ MORE - Banned Beauties Banned dance team