Blog Archive

Sponsored review: KKcenterHk lashes By subliminalcode

Ehdin tossa joku aika sitten haaveilla uusien ripsien perään, joten olin enemmän ku mielissäni kun sain KKcenterHk:lta paketin alaripsiä kokeiltavakseni! 

Sain tällasen muhkulapaketin paria ES A68.

Mulla ei oo koskaan ollut tän tyylisiä alaripsiä missä keskiosa on kaikista pisin joten oli iha jänskyräistä tekstailla.


Tolta näyttääpi perusmeikin kanssa! Ei tullut sellasta instant awesome -fiilistä, mut vähän pidemmän aikaa tarkasteltuna pidin kyl noista! Tykkään noista ku ne näkyy pidemmänkin matkan päähän, muttei oo sellaset creepypitkät hämisreidet, eikä kapinoi tota silmän muotoa vastaan silleen. Kukaan ei varmaan tajua, mut noi ei tee silmistä mitenkään radikaalisti erimuotoisia mitä jotkut ripset saattaa tehdä.


(Kunnon passikuva toi viimeinen) Kokeilin myös miten noi ripset kävis tollaseen lussumeikkiin, ja ihan muksaltahan noi näyttää. Noi tosin on melko vaikea asettaa hyvin koska ne tahtoo taipua silleen eksoottisesti, mut kyllä se homma sit hoitu ku pistin kahdella pinseteillä. :D Niin ja tälleen baithevei, päätin vihdoinkin nyppiä kulmat vähän eri tavalla.. mun on pitänyt tehdä niin jo vaikka kuin pitkään mutten koskaan oo jaksanut. Halusin kokeilla tuollaista vähän tasaisempaa mallia, tiedä sit miten hyvin toi sopii mulle.