Blog Archive

Black Swan mania By blogginbeauties

Al een tijdje ben ik helemaal fan van de film Black Swan. Ik vond het een schitterende film en het is er zo eentje die in mijn hoofd blijft hangen. en eens in de zoveel tijd merk ik dan toch dat ik weer aan bepaalde scènes terug zit te denken.

De make-up is al op veel blogs erg mooi nagedaan of er zijn looks gemaakt die er door geïnspireerd zijn. En dat laatste, dat is bij dit artikel ook het geval. :)
De look die ik heb gemaakt lijkt eigenlijk niet eens op de make-up van Black Swan. Maar toch deed het me er aan denken. Het moest niet al te perfect zijn, een beetje slordig hier en daar en toch moest het iets moois hebben.
Ik was wel tevreden met het resultaat en ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden.
De kleuren zijn heel donker, zwart en bruin eigenlijk vooral. Maar wel veel glitters. Omdat het kan ;) En die lashes natuurlijk die ik van KKCenterHK kreeg, ook zwart en bruin.
De kleur op het ooglid is Sugarpill Stella samen met een (oude) glitterliner van Essence. Door de glitterliner blijven de glitters van Stella extra goed zitten en zitten ze niet na het blenden grotendeels onder mijn oog. ;)
Â
Onder het oog heb ik allemaal hele kleine druppelvormige nail-art diamantjes van Essence geplakt. Ik vind het effect hierbij wel leuk :D
Zo, genoeg foto’s gezien? De bruintinten zijn overigens van het 88 matte palette, die bevat zo’n goede variatie aan bruintinten dat ik er, zeker voor dit soort looks, altijd wel wat mee kan. :D
Wat vinden jullie van deze look?
Thank you, blogginbeauties
Check out blogginbeauties