Blog Archive

I got pale green stars in my room By blogginbeauties

I got pale green stars in my room
De laatste tijd ben ik weer wat meer bezig met extremere looks maar gezien de reacties van vorige keer, wil ik er toch iets over uitleggen.
Deze looks maak ik niet omdat ik ze overdag, of zelfs naar een feestje, zou willen dragen. Ik maak ze puur en alleen voor het esthetisch effect. Daarom zijn het ook vaak foto’s van slechts 1 oog en zitten er geen fullface foto’s bij. Over het algemeen maak ik namelijk ook maar 1 oog op en is het alleen omdat ik gewoon lekker over the top wil kunnen aanklooien met de make-up die ik heb. Als ik dan ga proberen om een symetrische look te maken is de kans vrij groot dat het mislukt en dan is de lol er al snel vanaf. Zie het een beetje als foto’s voor een make-up merk als reclame. Alleen dan door amateurtje mij gemaakt en dus niet professioneel in elkaar gezet. ;)

Anyway, ik zat een beetje te rommelen door mijn lade met nepwimpers en ik kwam een setje wimpers tegen van KKCenterHK wat ik nog niet gebruikt had. En waarom niet? Nouja, de veertjes staan een beetje naar binnen en dat vond ik niet mooi maar verder zijn ze zo gaaf! Dus ik heb mijn Sugarpill spullen gepakt en ben gewoon een beetje gaan smeren, poederen, deppen en plakken.

Ik gebruikte Sugarpill Stella Looze Powder en Sugarpill Midori Pressed Eyeshadow. Daarnaast gebruikte ik nog een glitterliner van Gosh om de glitters van Stella goed vast te plakken en ik heb me een ongeluk zitten frunniken op het zo netjes mogelijk houden van die cut crease. :mrgreen:

Ik heb meer dan 100 foto’s gemaakt en uiteindelijk vond ik deze het beste gelukt. Ik vond vooral die V-vorm bij de buitenste ooghoek erg gaaf gelukt. Ik ben hier heel tevreden over en ben superblij met deze wimpers, ik heb nu een beetje door bij wat voor bizarre looks ik ze kan gebruiken en zodra ik er achter ben wat ik het beste kan gebruiken om de wimpers goed schoon te krijgen ga ik ze nog een keer voor iets heel anders gebruiken.
Mocht je dit soort wimpers ook willen kopen dan kan je ze *hier* vinden. Ik heb best veel contact met dit bedrijf gehad en ondanks dat Engels niet hun sterkste kant is, vond ik ze in de mailwisseling altijd enorm vriendelijk en heel behulpzaam en heb ik er hele mooie en fijne producten van ontvangen. Het assortiment wisselt ook met regelmaat en er staan weer een aantal schitterende nieuwe lashes bij, zeker het bekijken waard!
Vinden jullie deze wimpers ook niet helemaal geweldig dramatisch? En wat vind je van de look? Laat het weten in de comments :D

Thank you, blogginbeauties
Check out blogginbeauties

http://www.blogginbeauties.nl/makeup/i-got-pale-green-stars-in-my-room/