Blog Archive

Lösögonfransar från KKCenterHK By vackerunderbar

Jag har fått den stora förmånen att få testa lösögonfransar från Hong Kong-baserade företaget KKCenterHK, samma som Viola fick för några månader  sedan. Jag försökte hitta så normala fransar som möjligt, men de var slut allihopa just då. Så jag fick nr ES 10 Pairs Black Luxuriant False Eyelashes, som ni ser, ett tiopack fransar med människohår – men som nog måste vara anpassat för en helt annan människotyp. Jag såg nämligen ut lite som en kossa med dem på – men så har jag aldrig använt fransar förut. Jag borde ha gjort ett bättre val förmodar jag, ser nu att de har med genomskinliga kantband och kortare fransar med. Så det finns uppenbarligen väldigt mycket på KKCenterHK att välja bland!
Först, en bild på mitt helt osminkade öga med böjda fransar. Jag har ganska glesa och korta fransar, ser väl ok ut med mascara men helt omöjliga helt oböjda.
Här är då ena ögat av mitt absolut första försök någonsin att sätta på fransar. Limmet var bra, jag lät det torka en stund och det fäste bra. Bara inte på rätt ställe som ni ser… Jag hade väldigt svårt att få det på plats, det ser ut som att jag har två fransrader. Men övning ger färdighet!
Jag klippte av ca 0,5 cm av fransarna mot inre ögonvrån för att få plats på ögat. När jag tagit bort fransarna satte jag fast dessa små tippar i yttre ögonvrån istället. Det ser mer vettigt ut, iaf på mig. Med svart eyeliner blev det helt ok.
I framtiden kommer jag nog klippa ner längden en aning, så de inte blir så väldigt långa. Kanske är det också bättra med tippar för ett mer naturligt resultat. Nå, så här snygg blev jag iaf, med svart läppglans från H&M med ett orange lager läppglans från Max Factor över.
Jag är också affiliate på KKCenterHK, klicka på bilden nedan!
KKcenterhk 266x100jpg banner

English: Tried some fake eyelashes from KKCenterHK in Hong Kong, but since this was my first try ever I looked like a cow. More tries will give a better result.

Thank you, vackerunderbarCheck out vackerunderbar blog
http://www.vackerunderbar.se/?p=17985